
De fascinatie voor brood heeft steeds meer mensen gegrepen: zuurdesem bereiden, deeg kneden, in porties verdelen, bakken en het geurige brood met knapperige korst uit de oven halen. Of gewoon heel eenvoudig met alleen gist. Maar bij welk bakboekje past het beste brood? We presenteren de beste broodbakboeken, van het beginnersboek met simpele recepten tot het standaardwerk voor zuurdesem met recepten die soms meer dan een dag duren.
Brood
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789462500297 | 192 pagina's
Brood
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789059203204 | 144 pagina's
Broodmachine- Da's Pas Koken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789036618571 | 96 pagina's
Brood bakken voor dummies
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789045353791 | 256 pagina's
Meesterlijk brood
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789000342808 | 176 pagina's
Een boek over brood
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789493095335 | 239 pagina's
Brood Van Ver En Dichtbij
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789023011040 | 72 pagina's
Kookbijbels - Broodbijbel
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789048834839 | 496 pagina's
Rutger bakt de 100 allerbeste recepten
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789048857913 | 288 pagina's
Broodjes uit eigen oven
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789462502116 | 160 pagina's