
Dit zijn de beste Franse kookboeken met alle geneugten van Frankrijk. Met geweldige recepten voor vis, vlees, mediterrane gerechten, vegetarische gerechten, heerlijke gebakjes zoals croissants en brioche, spannende sterrenkeuken uit de haute cuisine en nouvelle cuisine, de beste klassiekers en heerlijke desserts uit de patisserie. Ze zijn allemaal de reden waarom de Franse keuken zo beroemd is.
Leven Als Gort In Frankrijk Luxe Editie
Nederlands | Druk: luxe | Paperback | 9789043911252 | 252 pagina's
De bijbel van de Franse keuken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789048844920 | 480 pagina's
De kunst van het koken
Nederlands | Druk: 11 | Hardcover | 9789021558677 | 960 pagina's
James Martin's French Adventure
Engels | Druk: Hardback | Hardcover | 9781849499545 | 192 pagina's
Kleine taartjes
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789021568591 | 160 pagina's
French Patisserie
Engels | Druk: 1 | Hardcover | 9782080203182 | 656 pagina's
De makkelijke Franse keuken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789046826133 | 248 pagina's
Institut Paul Bocuse Gastronomique
Engels | Druk: 1 | Hardcover | 9780600634171 | 720 pagina's
De Nieuwe Franse Keuken
Nederlands | Druk: 9 | Hardcover | 9789021560618 | 512 pagina's
Macarons
Engels | Druk: 1 | Hardcover | 9781908117236 | 208 pagina's